RKP18 is vanaf 1 maart Signhoeve

RKP18 CarwrappingRKP18 wordt Signhoeve

Sinds 1 maart is het bekende RKP18 samengegaan met Signhoeve en opereren we samen onder de naam Signhoeve. RKP18 heeft carwrapping tot specialisme gemaakt en staat bekend om spectaculaire wraps van luxury cars.

Carwrap RKP18

Met carwrapping geef je standaard bedrijfswagens een schitterende make over. Simpel en zonder spuitwerk verandert een doorsnee auto in een ware blikvanger. Dit gebeurt door een speciaal folie op de buitenkant van de carrosserie aan te brengen. Los van vorm en kleur heb je ook een ruime keuze uit glans, mat, carbon en speciale designsfolies. De auto wordt nu ook extra beschermd tegen steenslag, krassen en weersomstandigheden. De folie kan gemakkelijk worden verwijderd en laat geen sporen na.

Carwrapping

Is belettering voor u niet genoeg en wilt u uw autopark groter aanpakken, ga dan voor carwrapping. Hiermee kunnen we uw voertuig in zijn geheel voorzien van opvallende signing. Met carwrapping bieden we u de mogelijkheid om verder te gaan dan alleen belettering. De auto wordt (deels of volledig) in hoogwaardig vinyl geheven, wegens de flexibiliteit zal het na verwarmen perfect omvormen naar uw wagen. Zodoende zal uw huisstijl er perfect uitkomen.

Wegens onze ruime wrappingruimte kunnen we iedere auto of bus voorzien van hoogwaardige signing. De folies zijn gemakkelijk te verwijderen en zijn daarom ook geschikt voor tijdelijke campagnes.


Hoe gaan we voor u te werk?

Signhoeve ontwerpt, levert en monteert uw belettering of wrapping ongeacht de hoeveelheid of grootte. Wij werken met ervaren vaklieden en zorgen ervoor dat alles veilig en goed wordt gerealiseerd.

Samengevat: Signing is een belangrijk communicatiemiddel. Vooral omdat het een eenvoudige en betaalbare manier is om op te vallen. Signhoeve voorziet uw bedrijf, van wagenpark tot bedrijfspand van opvallende reclame, zodat u zichtbaar bent op de manier hoe u dat graag wilt.

Het ontwerp

ontwerp-carwrapping

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en beplakken van verschillende soorten voertuigen. Zo kunnen we ook vrijblijvend een passend ontwerp maken voor uw voertuig. Wegens onze ruime mogelijkheden in materiaal maakt de grootte van uw voertuig niet uit. We houden altijd rekening met het formaat, rondingen en eventuele zichtbelemmeringen.


Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u erachter komen wat voor mogelijkheden er voor uw wagenpark of pand zijn. Kom vrijblijvend met ons in contact.

Neem contact op